IKH Mediapankin ohjeet

Tarkin hakutulos täydellisellä tuotenumerolla
Kirjoittamalla tuotenumeron täydellisenä esim. ”PAT502-2XL” saat kaikki kuvatiedostot (myös logot) jotka on linkitettynä kyseiselle tuotenumerolle järjestelmässämme. Lisäksi näet kaikki tuotekuvat joiden tiedostonimi sisältää kirjoittamasi hakutermin.

Kattava hakutoiminto
Hakutoiminto hakee kuvia tiedostonimen, tuotenumeron, ja metatietokenttiin syötetyn tiedon lisäksi myös tuotteen nimellä, esimerkiksi sanalla ”lenkkiavain”. Jos saat liikaa hakutuloksia voit tarkentaa hakua sivun yläreunassa olevalla ”Muuta hakuehtoja” palkilla.

Kuvien pikalataus -toiminto
Voit ladata yksittäisen kuvan originaalin tai konversion nopeasti viemällä kursorin kuvan päälle ja klikkaamalla kuvan päälle ilmestyvää latauskuvaketta sekä valitsemalla sitten haluamasi kuvan laadun. Mikäli tarvitset kuvia useammista tuotteista on suositeltavaa käyttää lisää koriin -toimintoa.

Originaali ja valittavana olevat konversiot
Jos lähetät kuvia sähköpostilla tai et tarvitse kuvasta isokokoista versiota valitse ladattavaksi 300px Web -kuva tai 600px Powerpoint -kuva. 1200px Laserprint -kuvaa voit käyttää tulostuksissa A4 kokoon saakka. Paino- / mainontakäyttöä varten lataa aina originaalitiedosto.

Kokoelma -toiminto ja kokoelman jakaminen
Voit kerätä kuvia koriin ja tallentaa korin sisällön kokoelmaksi myöhempää käyttöä varten. Kokoelmat voidaan myös jakaa eteenpäin lähettämällä kokoelma sähköpostina vastaanottajalle suoraan kuvapankista, vastaanottaja voi ladata kuvat ilman kuvapankkitunnuksia.

Voit tarkistaa onko kuva linkitettynä jollekin tuotteelle
Voit tarkistaa mikä / mitkä tuotteet ovat linkitetty kyseiseen kuvaan. Avaa kuva klikkaamalla kuvan tiedostonimeä ja katso mitkä tuotenumerot ”Linkatut tuotteet” -kohdassa ovat. Mikäli ”Linkatut tuotteet” -kohdassa ei lue linkitettyjä tuotenumeroita, ei kyseinen kuva ole linkitettynä millekään tuotteelle.